pátek 18. dubna 2008

18.04.08

Ať žijí portréty … vyrazila jsem fotit do ulic, nikdy by mě nenapadlo, že je tak obtížené na někoho namířit objektiv a zmáčknout spoušť, všichni se dívají, někdo se směje, někdo kroutí hlavou a jiný si ťuká na čelo, nenápadná být neumím … bohužel do soutěže jsem nevybrala jedinou, takže příští týden vyrážím pro nové fotky, snad najdu někoho kdo mě zaujme a neodmítne.



6 komentářů:

Lenka Pokorná řekl(a)...

Jůů tak já lovila podobně... Když jsem byla nenápadná nafotila jsem koruny stromů minimálně 3m nad portrétovanou osobou :-D Když jsem se odvázala a byla nápadná všichni se začali tvářit příšerně :-D Takže mám v 365 jednoho lavičkového dělňase a jeden strom :-D ALE fakt mě to začalo bavit.. je to úplně o něčem jiném.. a fotky mají hned jinou atmošku...
Moc se mi líbí tvůj č/b pán...

Pavlína Peroutková řekl(a)...

"chlápek" na lavičce se taškou od Pramene je fakt skvělěj, já bych ho do soutěže šoupla hned, jelikož bych určitě nic lepšího neulovila, přijde mi dokonalej,navíc v tý ČB

klarissa řekl(a)...

...mě se líbí všechny tvoje dnešní fotky....a ten chlápek je fakt super...já na to odvahu nemám...

Sarah řekl(a)...

Bezvadné fotky. Chlápek na lavičce je opravdu skvělej, ale ty další fotky mají moc do sebe na takovej ten druhej pohled, hlavně ty profily adolescentek (nebo čeho) - není to prvoplánové a přitom to je o něčem - líbí moc!

Mony řekl(a)...

pěkné fotky...dobrý oko

dib řekl(a)...

no, pro mě jsi teda hvězda!! úžasné fotky, jak napsala sarah, jsou o něčem, žádná prvoplánovitost!!!! figuríny jsou skvostné, navíc krásně prokreslené a barevné. holky dokumentační, i když lepší by asi byly trochu víc profilově (ale to už je zbytečné rýpnutí). a pán na lavičce skvělý, včetně super nápisu na tašce, prostě dobrý soused :-)