středa 27. února 2008

27.02.08

Omlouvám se, že vás zahltím, množstvím fotografií …

Jako každý týden jsem se vydala pro zboží do jedné vesnické firmy, protože tudy jezdím již mnoho let a jeden čas mě tato firma také zaměstnávala, neodolala jsem a vyfotila nádhernou atmosféru místních vod a cest.

Dnešní počasí vyzývalo k tomu vzít do ruky foťák a lovit snímky, foukal silný studený vítr a sluníčko se střídavě ukazovalo a schovávalo za mraky. Nebudu popisovat, že jsem hodinu lítala po tamní hrázi jen v mikině a vestě, že projíždějící nevěřícně kroutili hlavami nad tím, co tam ta potrhlá ženská dělá, když v jednu chvíli stojí a v druhou se válí po zemi…. jednoduše řečeno byla to nádhera.





Cesta


Poslové jara


Co umí vítr


Jihočeské moře


Realita ?

Okukovatelé opustili byt, tak ještě jednou a s úpravami.

7 komentářů:

Marti - Norreen řekl(a)...

jeden úlovek hezčí než druhý. Přiznávám, že tu cestu ti závidím, asi bych taky neodolala

Lucka73 řekl(a)...

Wauuuu - krása - jedním slovem..... NÁDHERA!!!

dib řekl(a)...

tak to je mazec! krásné fotky, cesta, moře, aj vítr jsou jako od malíře.. překrásné bravy, úžasné světlo, fantastický obsah..
mňam!

klarissa řekl(a)...

Ivo....všechny fotky jsou naprosto supe....takhle bych to chtěla taky jednou umět, dokonce jdem ochotná se u toho válet... :o)

Pavlína Peroutková řekl(a)...

Krásný fotky!! doufám, žes nikam moc nespěchala?:-) jen mi nějak u Cesty vadí ten rámeček, asi bych zvolila jiný..Český moře je skoro až neuvěřitelný - takový vlny! Paráda

KH řekl(a)...

Co umí vítr je špičková!!! Agáta

Lesana řekl(a)...

Všechny fotky jsou nádherné, ale cesta, vítr a moře vedou. Jenom přemýšlím, která z nich vede víc a nemůžu se rozhodnout :o)