pondělí 24. března 2008

24.03.08

Náš obyčejný den a velikonoční pondělí, ráno vstáváme a nemáme doma skoro nic k snědku, tak mamina se rozhodne udělat palačinky, jóó to byla dobrota a na mamku se ani nedostalo … obzvlášť synek si lebedí, že mu nikdo necpe chleba.

Venku sněží, ale my přeci chtěli jít na pouť, tak statečně oblékáme děti a Jakub zahajuje protiútok kdy si odmítá obléci punčocháče, poté tílko, kalhoty a ve finále zimní boty. Stojí před námi usmolené, ubrečené a vzteklé dítě … jak jinak může dopadnout rodinná idylka než tím, že se s manželem pohádáme a já odjíždím sama se slzou v oku, s uraženým synem a ječící dcerkou, které jsem zakázala sebou brát motorku…

Cosi se mění a manžel mi volá ať se vrátím, že jede s námi .. no nemusím vám povídat, že jsem uražená, on je uražený a dětem je zima, nakonec jdeme k příbuzným na oběd a vše je vcelku v pohodě .. oběd byl dobrý, zákusky ještě lepší … no dietě dávám na frak, přeci se budu omezovat, když se cítím ukřivděně a mé dušičce to tolik pomáhá.

Zatím co tu smolím text a vkládám fotky dcera sedí v židli a jí, Jakub spí již od 16,00 hodin a nyní je 18,00 hodin, no není mi jasné co bude dělat v noci … dcera začíná likvidovat květinu a já začínám být pěkně nervní …










5 komentářů:

M-Kocurek řekl(a)...

Koukám, že jsme měly stejnou náladu ve stejný den. :o( Ale dnes už mi je líp, co tobě?

Ratu řekl(a)...

joooooooo, to znám, člověk si plánuje idylku rodin nou a pak z toho je jen rozladění a zklamání...foukám dušičku, posílám zákusek navíc a chválím fotečky, nkonec to vypadá že aspoň děti byly spokojené, ne???

Lucka73 řekl(a)...

Původně jsem tyhle fotky komentovat nechtěla, ale pak jsem si přečetla text........ No, koukám, co ti psaly holky - myslím, že je víc než jasný, že je to prostě klasika a to všude. Prostě on ten stres s dětma se podepíše na všech. Ale je dobře, že nakonec všechno dobře dopadlo.....

Ať máte takových dní co nejméně!!!

Pavlína Peroutková řekl(a)...

den blbec známe asi každá, hlavní je, že se to vždycky uklidní a vrátí do normálních kolejí..já když jsem na nervy, pravidelně se pohádáme a bývá pěkný "tóčo" takže hlavně, že to dopadlo tak jak to dopadlo..a máš moc krásný děti, tobě to taky sluší!

dib řekl(a)...

jo jo, díky za portrét!! moc ti to sluší!
a ač tě to asi stojí dost duševních sil, kuba je prostě sympaťák :-) od jeho úsměvů, přes svéhlavost až po to, jak jí palačinku.. bude to super kluk. akorát škoda, že to matky cestou dost ničí..